ZT400 Serie

Houdt uw kritische operaties draaien,

Efficiënt uitgevoerd met de duurzame Zebra’s printers uit de ZT400 serie, ontworpen voor jarenlange prestaties met een breed scala aan toepassingen. De ZT400-serie bouwt voort op de in de praktijk bewezen betrouwbaarheid van de Z Series™ met hogere printsnelheden,  betere afdrukkwaliteit en meer connectiviteitsopties.

Ontworpen met het gebruiksgemak in het oog, de ZT400-serie printers bieden een intuïtieve pictogram- gebaseerde LCD grafische gebruikersinterface en de gebruiksmaterialen zijn gemakkelijk verwisselbaar. Stanaard is de Z400 serie voorzien van USB, Serieel, Ethernet en Bluetooth® aansluitmogelijkheden. Daarnaast kan als optie de printer uitgebreid worden met RFID mogelijkheden waardoor tracking van uw assets nog eenvoudiger wordt voor uw onderneming.

De ZT400 serie wordt aangeboden in zowel 4" en 6" modellen en wordt standaard geleverd met een uitgebreide set van geavanceerde functies die ervoor zorgen dat uw printer investering altijd aan uw wensen en behoefte zal voldoen, nu en in de toekomstige. De printer bestaat uit een metalen frame en een kantelbare  deur, de printer is goed inpasbaar in omgevingen met en beperkte ruimte.

Het Zebra's Link-OS®, het krachtige Multiplatform Software Development Kit (SDK) zorgen er voor dat de ZT400 Serie printers makkelijk te integreren zijn, de printers kunnen wereldwijd beheerd en onderhouden worden.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. ZT410 Printer configurator
    ZT410 Printer configurator
    € 1.253,68 € 1.036,10
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren